5900 Orosháza, Hajnal u. 5.
+36 30 7004-924
szomax@szomax.hu

Vissza a főoldalra
 
 

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban hívjon minket bizalommal a +36 30 7004-924 -es számon!

Társaságunk 2009-ben alakult, átvéve egy 18 éves fejlesztői és gyártói múltra visszatekintő cég termékeit azzal a céllal, hogy mint az a nevében is benne van a jellemzően magyar körülményekhez igazodva új, korszerű magyar termékeket fejlesszen ki és azt folyamatosan korszerűsítse. Ezen termékek gyártását Orosházán illetve környezetében kooperációs partnereink aktív közreműködésével végezzük.

Tevékenységünk elsősorban épületgépészet, alternatív energiák hasznosítása és ezekhez alkalmazott bizonyos kiegészítő elemek gyártása, melyeket munkatársaink évtizedes tapasztalata segít minőségi formában létrehozni.

A rendszereinkhez csak olyan elemeket használunk, amelyekről elmondhatjuk tiszta lelkiismerettel, hogy az ár-érték-élettartam arány szempontjából saját magunk is szívesen alkalmaznánk családjaink számára.

 

Tervezés

Mindennapos munkánk során feladatunknak tekintjük figyelemmel kísérni és alkalmazni a legújabb és legkorszerűbb megoldásokat, melyekkel otthonainkat és munkahelyeinket a legkomfortosabbá tehetjük gépészeti szempontból. Valljuk és a gyakorlatban is alkalmazzuk azt a tényt, hogy a legdrágább nem minden esetben a legjobb. Ezt szem előtt tartva, függetlenedve minden gyártó iránti elkötelezettségtől az adott igényeket szem előtt tartva a lehető legjobb épületgépészeti rendszert alakítjuk ki. Tervdokumentációink elkészítése során a kor szelleméhez híven a hagyományos gépészeti megoldások mellett nagy hangsúlyt fektetünk a megújuló energiaforrások alkalmazására is, hiszen ezek kombinálásával és precízen összehangolt együttes működésükkel érhetjük el a legköltséghatékonyabb kialakítást.SZOMAX Innovációs és kereskedelmi Kft. 2017.

HM78webdesign - webdesign, honlapkészítés, keresőoptimalizálás